<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=56836" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Кубрат и Терв...

Ултраси нападнаха и съблякоха момче в столичен автобус заради надпис ЦСКА (видео)

22 Февруари 2020
0 416

Ултраси нападнаха и съблякоха 14-годишно момче в автобус на градския транспорт в София. Причината за бруталната агресия – върху дрехата му имало надпис и емблема на ЦСКА. Инцидентът станал пред очите на пътниците и шофьора на автобуса, които по никакъв начин не реагирали на насилието и не се опитали да спрат агресивните младежи.

 

 

 

Ултраси нападнаха и съблякоха момче в столичен автобус заради надпис ЦСКА (видео)

 

 

Инцидентът е станал около 19:10 часа снощи в автобус №404, пътуващ в посока “Слатина”. Пострадалото момче разказа за бруталния случай. “Прибирах се от залата на “Локомотив” (София), когато ме нападнаха на спирката на Подуяне. Бях с екип на ЦСКА, при което единият от нападателите ме удари, съблякоха ме и ми казаха: “Махай го, идвай с нас и ще те набием”. Единият ме удари, след това аз останах само по долнище. Те разбиха вратата (на автобуса – бел. ред) и избягаха”, каза детето пред NOVA. Целият разказ на пострадалото момче чуйте във видеото горе. 

 

 

 

Ултраси нападнаха и съблякоха момче в столичен автобус заради надпис ЦСКА (видео)

 

 

“Може би са левскари, защото ме питаха дали съм от ЦСКА. Аз казах: “Да, от ЦСКА съм”. Прибрах се с едно яке, което ми дадоха, за да не ми е студено”, каза още пострадалото момче. След това ученикът разказал, че е от провинцията, учи карате в спортно училище в София и се прибирал към пансиона на ЦСКА. Бил облечен с тениска и суитшърт с надпис “ЦСКА”, когато нападателите го разсъблекли и му ги взели със сила. Телефонът на момчето е останал в джоба на долнището му. Нападателите били трима, на около 20 години и с качулки на главите, разказват свидетели.

 

 

КУБРАТ И ТЕРВЕЛ ПУЛЕВИ С ЕКСКЛУЗИВНО ИЗЯВЛЕНИЕ СРЕЩУ АГРЕСИЯТА НАД МОМИЧЕТО ОТ КУБРАТ (ВИДЕО)

 

 

Педагожка и журналистка, които пътували в автобуса, настояли водачът на автобуса да спре, за да изчакат органите на реда, но той реагирал невъзмутимо с репликата: “Ами това е България” и продължил да пътува с голото до кръста дете и с нападателите му. Обяснил също така, че камерите в автобуса не работят и няма как да предостави кадри на полицията. Преди да слезе на своята спирка в 19.17 часа, една от жените в автобуса съблякла суитшърта на звездички на своята дъщеря, около 8-годишна, за да облече премръзналото момче. Зам.-директорката на 112-то пък му казала веднага да разкаже на възпитателите за инцидента и да отидат в полицията.

 

 

Когато най-накрая шофьорът все пак спрял без да отваря вратите, за да задържи обирджиите, докато дойдат полицаи, нападателите почти изкъртили едната врата и напуснали рейса с дрехите на съблеченото от тях момче. Нападателите все още не са задържани лицата, които са съблекли момче в автобус на градския транспорт, съобщиха от МВР. 

 

Източник: NOVA

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции