<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=57119" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: В Гърция връщ...

Хлапе с чаша бира на мач шокира тв водещи (видео)

01 Март 2020
0 528

Кадри на дете, надигащо чаша с бира, шокира водещи от британски телевизионен канал BT Sport, съобщава LadBible. Видеото бе разпространено от телевизията в социалните мрежи с въпроса: “Не видяхме ли току-що хлапе да пие бира?” и бързо доби популярност. 

 

Деца не бива да пият дори чаша бира по време на хранене

 

Кадрите са заснети по време на футболен мач в Германия. И макар че никой не знае точната възраст на детето, нито пък е сигурен какво точно пие, всички коментираха случката. Водещият заяви, че детето е на около шест и държи пинта (половин литър) бира в ръка.

 

Буре с бира избухва и предизвиква пълен безпорядък (ВИДЕО)

 

Един от гостите от гостите предположи, че в чашата може да има ябълков сок, а не бира. Друг пък шеговито заяви, че не е толкова притеснително, че това пинта бира, а че хлапетоя я е пресушило.

 

Дете-пушач се оказа 36-годишен мъж (видео)

 

Към момента не е ясно на каква възраст е заснетият футболен фен. И друг път обаче странични наблюдатели са се бъркали за годините на привидно изглеждащи като деца. Миналата година в Турция изухна скандал, след като “дете” бе заснето да пуши по време на мач. “Детето” се оказа 36-годишен мъж, който завел сина си на мач.

 

Източник: LadBible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции