<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=60902" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Увеличават с...

Американски пастор обяви, че е “сразил” коронавируса с “божествен вихър” (видео и снимки)

07 Април 2020
0 1974

Американски телевизионен пастор заяви, че е призовал „божествения вихър”, за да унищожи новия коронавирус, който уби над 70 000 души по целия свят и зарази повече от милион, пише LadBible.

Пастор Кенет Копланд водил телевизионното си предаване, както обикновено всеки  уикенд, произнасяйки проповед към своето виртуаллно паство. Проповедта му се излъчвала директно чрез лайв-стрийм от едноименния канал в YouTube.

Внезапно пасторът призовал високо на глас „Covid-19” и с пълни гърди издухал мощна струя „вятър” право в обектива на камерата с думите:

„От мен повява божественият вятър връз теб! И ти си сразен вовеки. И никога не ще се върнеш! Благодарим ти, Отче наш! Нека тъй да стане, защото е речено да бъде!”

Същевременно пасторът повел хор от съмишленици с призива: „Ветре, всемогъщи, силен, южен ветре, с топлината си изгори туй нещо в името на Исус! Казвам ти, падни на колене и склони лицето си!”

Американски пастор обяви, че е &#8220;сразил&#8221; коронавируса с &#8220;божествен вихър&#8221; (видео и снимки)

Копланд, който е отявлен привърженик на президента Тръмп, заяви още, че това не бил „бърз” вятър, а просто „горещ”. „Това нещо ще удари Ню Орлиънс. Кавам ви, там долу става много горещо сега, там на брега. Става мъгливо.”

„Но това е необходимо, за да бъде сразено това нещо. То мрази топлината, мрази влажността, мрази водата – и просто умира.”

Евангелски пастор от САЩ обвини хомосексуалните и природозащитниците за епидемията от коронавирус

По време на службата Копланд заявил, че сам Бог му поръчал преди три години да спечели 300 милиона долара приходи именно през тази година – и той нямало да се поколебае пред никакъв вирус, за да постигне целта.

Източник: LadBible

Видео и снимки: YouTube/ Kenneth Copeland Ministries

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции