<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=60807" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Испания създ...

Агнета си играят на детска въртележка по време на карантината в Англия (видео и снимки)

06 Април 2020
0 1329

Докато желаещите да отидат на плаж в Англия са задържани по домовете им във връзка с мерките за социална дистанция и въпреки покачващите се температури от над 22 градуса, малко стадо агнета пренебрегнаха минималното разстояние от 2 метра и се покачиха на самотна детска въртележка, пише DailyMail.

52-годишната фризьорка Деби Елис от Престън, Ланкашър, Англия, е заснела очарователно видео как животните скачат върху въртележката и започват да се въртят в нещо, което поразително прилича на детска игра.

Агнета си играят на детска въртележка по време на карантината в Англия (видео и снимки)

Деби, която е майка на 3 деца, споделя, че „имаме наследствен двор, който сме дали под наем на един човек и той си гледа овце там”.

“В двора има и детска вътележка, останала от времето, когато децата ми бяха малки. Най-малкото ми дете сега е на 15 и въртележката отдавна не се ползва. Но се оказва, че е запазена в добро състояние и агнетата на съседа ми обичат да си играят на нея.”

Алигатор се разходи из пустите алеи на търговски център в САЩ (видео и снимки)

„Нямам представа как са я открили и откога тя е част от игрите им, но от записа се вижда, че животните имат добре развити умения в боравенето с нея, а и се забавляват чудесно”, добавя Деби.

Агнета си играят на детска въртележка по време на карантината в Англия (видео и снимки)

„По всяко време могат да се качват или слизат от въртележката, така че никой няма нужда да се тревожи, че ще се изгубят. А гледката е наистина забавна за нас хората, особено сега, когато дните минават бавно и еднообразно ”, завършва разказа си тя.

Източник: DailyMail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции