<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=58346" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Удължават ср...

Блокираните 45 шофьори на камиони пътуват към България (видео)

16 Март 2020
0 394

Скъпи приятели, вчера ви показахме как 45 български шофьори на камиони са блокирани в продължение на 3 денонощия на италианска територия, на 27 км от границата със Словения.

45 български шофьори са блокирани в Италия вече 3 дни без храна и вода (видео)

Днес те най-после се придвижват към България. В момента са ескортирани от представители на полицията. След пристигането им у нас, те ще бъдат под карантина 14 дни – обещание, което вчера дадоха в ексклузивна видеовръзка с нас.

Припомняме, че тези 45 български шофьори бяха на паркинг в близост до границата с Италия без достъп до храна, вода и без никакви хигиенни условия. Те не успяваха да се свържат с Министерството на външните работи и с българските посолства в Италия, Хърватска и Словения.

Освобождават български тирове от блокираната граница между Италия и Словения (видео)

За щастие днес те най-после тръгнаха към България, за което принос имат и всички хора, които разпространиха информация за тях. Ние ще следим дали няма и други българи в подобно положение, а вие ни сигнализирайте за всякакви подобни нередности!

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции