<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=56853" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Маскирани от...

Бойко Борисов се похвали: Българите се връщат от чужбина, икономиката расте (видео)

23 Февруари 2020
0 1157

Все повече българи се връщат от чужбина в родината, пресметна премиерът Бойко Борисов. Докато тече Пленумът на БСП, Борисов реши да отчете резултатите от ръста в икономиката, да покаже новия участък от АМ “Евопа” и съвсем случайно и невинно да ги съпостави с времето на комунистическия режим. 

 

 

“Дълги години страната ни беше управлявана от тежък комунистически режим, българите нямахме право на избор и свободно движение. Последваха кризите, до които бяхме докарани от същата комунистическа партия – срив на българския лев, изчезване на спестяванията на хората, свръхинфлация, глад и мизерия. Логично, много българи потърсиха своя шанс за оцеляване и развитие зад граница“, написа премиерът Бойко Борисов в профила си в социалната мрежа Facebook и публикува графика на завърналите се българи от чужбина през 2012, 2015 и 2018 година.

 

Бойко Борисов се похвали: Българите се връщат от чужбина, икономиката расте (видео)

Според него през последните години у нас има видим напредък, а това не било само негово мнение, ами и на хората и на анализаторите.

 

 

Докато кара джипа си по АМ “Европа”, заедно с вицепремиера Томислав Дончев, министъра на финансите Владислав Горанов и зам.- министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков, Борисов също отчете колко много е направено. 

 

 

“Не ти ли е драго като гледаш, защо не са го направили, 100 години са управлявали, а ние за 10 години – само това да остане, което сме построили, пак е добре. Това са работни места, заплати, обороти, какво не им харесва”, коментира Борисов. Той каза още, че по магистралата ще е лесно на сърбите да ходят на почивка в Банско. “От Европа потвърдиха, че имаме най-нисък дълг и опровергаха лъжите на опозицията”, каза още премиерът. Още от неделната разходка на Борисов и миистърите вижте във видеото горе. 

 

 

Източник: Facebook

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции