<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=66593" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Oфициалният п...

Васил Божков публикува нов “чат с Бойко Борисов” навръх рождения му ден (снимка)

13 Юни 2020
0 25234

Навръх рождения ден на Бойко Борисов – 13 юни, Васил Божков отново публикува пост във фейсбук със скрийншот от разговор, за който твърди, че е с премиера.

На пуснатата на профила му снимка се вижда диалог от 13 юни 2018 г., в който той му честити рождения ден. Във връзка с това, че премиерът каза преди няколко дни, че въобще няма кирилица на телефона си, отговорът този път е написан на така наречената “шльокавица”. Изказването на Борисов по тази тема можете да си припомните във видеото горе и от следния линк:

Борисов отговори на Божков: Ако някой каже, че е получил sms на кирилица, не е от моето апаратче (видео)

Ето и скрийншота от днешната публикация на Божков:

Васил Божков публикува нов &#8220;чат с Бойко Борисов&#8221; навръх рождения му ден (снимка)

  В поста към него, той е написал следното, без редакторска намеса:

“Имам 18 обвинения. Засега…
Те се дължат на показанията на едно лице. Под внимание не са взети показанията на десетки други разпитвани свидетели, които опровергават Прокуратурата.

На разпит не са извикани само ББ, Менда и VG. Вече пети месец в България не разрешават на адвокатите ми да ме защитават, а съм с назначени служебни защитници.

Основното ми обвинение е за неплатени суми към бюджета. Това биха могли да бъдат обвинения към компаниите, които са спазвали законите и са заплащали всички данъци и такси стриктно. Половин милиард по данни на МФ, от които ви лишиха с лека ръка. Аз никога не съм дължал и не дължа пари на бюджета.

VG умишлено и целенасочено създаде тази инсинуация. Прокуратурата се втурна да прави внушения за огромни кражби, за да прикрие разграбването на имуществото на мен и близките ми.

#БъдетеЗдрави

PS: За забавление: Ч.Р.Д., ББ! Пак.”

Послесловът явно е отнесен към видеото, което бе качено снощи на официалната фейсбук-страница на Бойко Борисов, като отговор на изтеклия през деня аудиозапис с разговор по телефона, чиято автентичност не е доказана. В поста, с който беше качен колажа-отговор на изтеклото аудио, пишеше: “Забавляваме се”.

Васил Божков публикува нов &#8220;чат с Бойко Борисов&#8221; навръх рождения му ден (снимка)

Номерът, който е изписан на скрийншота, качен тази сутрин от Божков, наистина е на един от най-популярните телефони на Бойко Борисов, с който разполагат и всички политически репортери от години. Достоверността на показания чат, разбира се, не е доказана.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции