<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=6816" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Вестник "168 часа"

08 Септември 2014
0 2318

“Господари на ефира” пред напускане

Шефовете на НТВ не давали сигнали, че ще му продължат договора, телевизии вече наддавали за шоуто
И друг мастит продуцент, работещ в момента с Нова телевизия, не се разбира вече много добре с ръководството на медията напоследък.
Става въпрос за “Глобъл филмс” на Джуди Халваджиян, които правят “Господари на ефира”. Изобщо не било изключено Джуди да измести предаванията си в друга телевизия, споделиха запознати.
В края на юли изтича договорът на “Господари на ефира” на “Глобъл Филмс”, като за момента няма никакво потвърждение, че той ще бъде подновен. Шефът на НТВ Павел Станчев заяви, че още било “рано” да се коментира този въпрос.
Отношенията между продуцентите и телевизията се изостриха след като НТВ спря епизод на “Господарите”, в който участници в “Танцувай с мен” разказваха, че са излъгани от Слави Трифонов. Обяснението на шефовете на медията бе, че “липсвала гледната точка” на Дългия.
Пред “168 часа” шефът на “Глобъл филмс” Джуди Халваджиян заяви, че няма никакви притеснения за бъдещето на предаването, дори и от Нова да не подновят договора му.
“Господари на ефира” е такова предаване, че няма телевизия, която да не го е поискала. Ако от НТВ решат, че повече не желаят да бъдем в ефира им, няма да останем на улицата” обясни Халваджиян.
Ако се стигне дотам, че “Господари на ефира” си тръгнат, а “Биг брадър” бъде отнет от “Сиа”, то на практика най-големият продуцент в НТВ ще остане Слави Трифонов и екипът му “Седем осми”.
Въпреки че музикалното риалити на Дългия по Нова “Пей с мен” не се радва на очаквания висок рейтинг, продуценти от всички нива вече твърдят “на ухо”, че Трифонов ще “коли и беси” в НТВ. Помолен за коментар, шефът на “Глобъл филмс” заяви, че се надява това да не е така. “Имаше период, в който Слави си мислеше, че е всичко за Би Ти Ви. Надявам се Нова телевизия да не повтори тази грешка”, сподели Джуди Халваджиян, но не пропусна да отбележи, че целият екип на “Господарите” е много “огорчен и обиден” от случилото се.
От “Глобъл” признаха, че и на тях шефовете на НТВ са поставяли условието да не правят по други телевизии подобни предавания на тези, които правят в Нова.
“Това условие не е много коректно и го няма в другите медии. Когато стартирахме “Имаш поща” по НТВ, от Би Ти Ви не ни казаха нито дума, въпреки че там правим “Море от любов” и двете предавания си приличат много като тематика”, споделиха продуцентите.
Договорът на споменатото “Имаш поща” също изтича в края на сезона, но все още не е ставало въпрос за подновяването му. Неясното има и около бъдещето на “Пълна промяна”. По предварителна информация вторият му сезон трябваше да започне есента, но до момента и това не било обсъждано от шефовете на НТВ. От екипите на двете издания пък коментираха на ухо , че в крайна сметка подписването на всеки договор е двустранен акт и предвид атмосферата, която се е създава в една медия, не е изключено и продуцентите сами да решат да си тръгнат.
От ръководството на НТВ заявиха, че каквото има да казват на продуцентите, ще стане първо в разговор помежду им, а не по медиите.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции

  • Подобни