<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=58767" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Дъщерята на Робин Уилямс намери трогателни снимки на баща си при почистване, започнато заради карантината

19 Март 2020
0 970

Дъщерята на американския актьор и комик Робин Уилямс сподели в своя Twitter акаунт нещо истински ценно, което е открила по време на пролетното почистване у дома при условия на социална изолация, пише LADbible.

30-годишната Зелда Уилямс показа трогателни снимки направени във фотобудка на себе си и покойния си баща, докато прекарват време заедно и се забавляват.

Робин Уилямс почина през 2014 година. Той е познат с участието си в редица кинопродукции, освен това е носител на награда “Оскар” за най-добра поддържаща мъжка роля за участието си във филма “Добрият Уил Хънтинг”.

Хора по целия свят върнаха коледната украса по домовете си, за да си доставят малко радост в карантината (снимки)

Почитателите на актьора все още обичат да четат и срещат новини свързани с него и семейството му. И този път милите коментари не закъсняха.

Потребител на социалната мрежа написа в отговор на Зелда Уилямс: “Баща ти беше като комета, която можеш да видиш само веднъж в живота. Специален човек.”

Изглежда Зелда ще се погрижи снимката да остане на сигурно място, защото тя публикува последваща актуализация, която гласи: “30 май е достатъчно зряла възраст, за да се превърна в един от онези хора, които организират многото си стари снимки в спретнато описани албуми, нали така?!”

Зелда Уилямс отправи също и призив към своите последователи да останат у дома, като даде няколко различни предложения за прекарване на свободното време.

Източник: LADbible

Снимка: metro.co.uk

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции