<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=61595" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Рачков и Зуек...

Вижте какво си казаха Слави и Маги след LIVE излъчването!

13 Април 2020
0 62610

След като не се бяха виждали повече от 10 години, Слави Трифонов и Маги Халваджиян за първи път се събраха заедно на живо във Фейсбук страницата на „Господарите“.

След LIVE включването Маги Халваджиян отправи няколко допълнителни въпросa към Слави.

Вижте ексклузивното продължение на разговора между тях!

Гледайте част 1 на LIVE включването със Слави Трифонов!

Гледайте част 2 на LIVE включването със Слави Трифонов!

Гледайте част 3 на LIVE включването със Слави Трифонов!

Гледайте част 4 на LIVE включването със Слави Трифонов!

Гледайте част 5 на LIVE включването със Слави Трифонов!

————————————————————————-
Очаквайте новия LIVE епизод на “Господари на уеба”, с Рачков и Зуека, в сряда (15.04) от 21:00 ч. във FB на “Господарите”!

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Ого Бургаски

    21 Април 2020

    Докато гледах клиповете в който господин Халваджан "Предварително се извинявам ако е не правилно изписано фамилното име на Магардич" задава въпроси на Слави Трифонов на живо в ФБ , хрумна ми колко интересно би било Маги, Слави и да започнатда правят Подкастове -Подкаст се появява като дефиниция за пръв път през 2006 г. За създаване на подкаст не е нужно скъпо оборудване. Необходим е добър микрофон и възможност за „качване“ на записа в интернет пространството. Подкастът има най-често водещ, който е и главната действаща сила на предаването. Форматът и темите са разнообразни – чрез интервюта или монолог се достига до теми за личностно развитие, предприемачество, култура, технологии, бизнес, политика, общество, спорт, наука и др.

Покажи всички Скрий

Реакции