<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=46070" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Моторист пом...

Експлоатират бебе слонче като клоун в петзвезден курорт в Тайланд

19 Декември 2019
0 2329

Бебе слонче е принудено да забавлява гостите като клоун в петзвезден курорт в Тайланд. Шокиращи снимки показват как животното забавлява хората на парти край басейна на хотел "Mövenpick Resort Bangtao Beach" в Пукет, пише LADbible.

 

 

""

 

 

70-ГОДИШЕН СЛОН КОЛАБИРА ОТ НЕДОХРАНВАНЕ ПО ВРЕМЕ НА ФЕСТИВАЛ В ШРИ ЛАНКА (СНИМКИ)

 

 

""

 

 

Няколко организации за защита правата на животните атакуваха хотела, че използва слончето като "нелеп реквизит за партита". „Слоновете са чувствителни, интелигентни животни, а не клоуни, които да се използват за забавление", коментира Ейми Джоунс от организацията "Moving Animals".  Според нея подобна експлоатация на животни е недопустима.

 

 

Цените на стаите в хотела започват от 120 паунда (276 лева) на вечер.

 

 

СЛОНОВЕ В ТАЙЛАНД СА ВРЪЗВАНИ И "ОБУЧАВАНИ" С ОСТРИ КУКИ, ЗА ДА ИЗПЪЛНЯВАТ НОМЕРА (ВИДЕО)

 

 

""

 

 

Проблемът с експлоатацията на слонове в Тайланд и използването им като туристическа атракция се задълбочава. По-рано тази година стана ясно, че в азиатски лагер за слонове оковават, бият и "обучават" чрез насилие и жестокост бебета слонове да изпълняват номера. Можете да си припомните този шокиращ случай във видеото горе. 

 

 

Източник: LADbible

 

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции