<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=58811" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Супергероите...

Знаменитости изпяха “Imagine” в съвместно видео, за да вдъхнат кураж на хората под карантина (видео и снимки)

19 Март 2020
0 2872

Предпазните мерки срещу коронавируса започват да влизат в сила на все повече места по света и все по-често хора в самоизолация решават да се обединят във виртуалното пространство за творческа изява, пише Independent.


За да повдигнат духа на останалите хора, знаменитости като Гал Годот, Марк Ръфало, Джими Фалън, Зоуи Кравиц и много други се записаха, докато пеят „Imagine“ на “Бийтълс”. Всеки от тях участва с по един стих от песента, а впоследствие изпълненията са смесени в обща песен, която е публикувана в Instagram.

Известни музиканти и певци започнаха да правят мини-концерти в социалните медии за хората под карантина

Някои потребители посочиха факта, че много от тези знаменитости са богати и биха могли да дарят на други хора, които се нуждаят в трудния момент.

„Винаги съм мразел тази песен. Стихът „представете си никакви притежания“, изпят от някои от най-богатите хора в света е лицемерно“, коментира потребител.

Известни музиканти и певци започнаха да правят мини-концерти в социалните медии за хората под карантина

Други потребители също посочиха, че всички участници във видеото могат да бъдат тествани за коронавирус, без да показват никакви симптоми, докато обикновените хора са ограничени.

Защо въпросните знаменитости просто не „отварят кесиите си?“, коментира друг потребител.

Ричард Монихан пък написа туит под видеото с думите: „лоши неща се случват, когато знаменитостите не могат да работят“.

Знаменитости изпяха &#8220;Imagine&#8221; в съвместно видео, за да вдъхнат кураж на хората под карантина (видео и снимки)
Снимка: Instagram

Други известни личности във видеото са Педро Паскал (от Game of Thrones), Джейми Дорнан и Кристен Уиг. В оригиналната публикация в Instagram Гадот обяснява мотивите си за видеото.

Източник: Independent

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции