<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=59072" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Какво точно п...

Инфлуенсърка в Instagram заплаши груба сервитьорка с кихане (снимки)

22 Март 2020
0 2001

Инфлуенсърка бе атакувана в Instagram, след като публично заплаши да кихне срещу сервитьорка на фона на пандемията от коронавирус, пише DailyMail.

Карил Банез, която е моден инфлуенсър и списва блог за здравословно хранене се оплака в Instagram от лошото обслужване, докато вечеряла в Leigh Street Wine Room в Аделаида, Австралия. Тя дори си бе направила снимка на фона на бара в стилен вечерен тоалет.

Инфлуенсърка в Instagram заплаши груба сервитьорка с кихане (снимки)

„Ако наистина имах коронавирус, то точно тук е мястото да кихам, пред тази груба сервитьорка”, написа тя под снимката си в социалната мрежа.

Инфлуенсърка в Instagram заплаши груба сервитьорка с кихане (снимки)

От Leigh Street Wine Room веднага се свързали с Банез с молбата да изтрие думата „коронавирус” от публикацията, което тя обаче не направила.

Собственичката на заведението Сали Саси оповестила, че клиенти са я известили за публикацията. Тя се извинила на недоволната клиентка, но била много разтревожена от споменаването на „коронавирус” във връзка със собственото ѝ заведение.

Инфлуенсърка в Instagram заплаши груба сервитьорка с кихане (снимки)

„Последователите ми знаят, че обичам да се шегувам и не ме приемат твърде насериозно”, написа Банез под едно от съобщенията в профила си. На това обаче Саси отговори:

 „Тове не е шега. Коронавирусът е животозастрашаваща пандемия и аз учтиво ви помолих да смените статуса си, но вие изглежда не смятате това за необходимо. В акъв случай мога да предположа, че служителката ми е имала основание да се държи с вас по този начин.”

Инфлуенсъри започнаха да облизват седалки на тоалетни в ново “коронавирусно предизвикателство” (видео)

Множество гневни постове заляха профила на Баез, като сред тях се четяха и такива, в които едва ли не ѝ пожелаваха да се разболее от вируса.

„Надявам се първо да ви дойде в главата поне малко здрав разум, преди да хванете COVID – 19”, коментира потребител.

”Любовта стана жертва на тролски атаки от хора, които изобщо не ме познават”, написа в последствие Каръл Банез в профила си.

Вино-барът на Лий Стрийт, който отворил врати едва шест месеца преди инцидента,  бе залят в последствие от различни форми на обществена подкрепа, след като постът на Банез стана вайръл.

Източник: DailyMail

Снимки: Karyll/Instagram

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции