<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=56916" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Куче само отиде до полицейския участък, за да “съобщи”, че е избягало

25 Февруари 2020
0 396

Немската овчарка Чико от Тексас, САЩ избяга от дома си посред нощ и само отиде до полицейския участък, за да “предупреди”, че не си е в къщи. Служителите от полицейското управление в Одеса, Тексас били шокирани, когато кучето влязло в районното и започнало да си играе с тях, пише Daily Mail

 

 

КУЧЕ ОТВАРЯ ЧЕТИРИ ВРАТИ, ЗА ДА ИЗБЯГА ОТ ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА (ВИДЕО)

 

„Всички бяхме развълнувани да имаме куче за малко в сградата. Имахме тенис топка и му я хвърляхме. Всички много го харесаха”, разказва Сержант Ръсти Мартин. Докато кучето било при полицаите, неговият спящ собственик у дома дори нямал представа какво се случва.

 

 

Куче само отиде до полицейския участък, за да &#8220;съобщи&#8221;, че е избягало  Куче само отиде до полицейския участък, за да &#8220;съобщи&#8221;, че е избягало

 

 

Домашният любимец нямал идентификационен чип или надпис на каишката в случай, че бъде изгубен. Затова полицаите се обадили на службата по контрол на животните, за да проверят неговия микрочип. Както изненадващо дошло, така кучето изведнъж излязло от полицйеското управление.  “Чико изтича точно толкова бързо навън, колкото и влезе и офицерите не можаха да го хванат”, разказва още сержант Ръсти Мартин.

 

 

Куче само отиде до полицейския участък, за да &#8220;съобщи&#8221;, че е избягало

 

 

На следващия ден собственикът на Чико случайно видял снимки на кучето си, направени от полицаите в социалните мрежи. Когато излязал да провери на двора, немската овчарка била там все едно нищо не се е случило. 

 

 

Куче само отиде до полицейския участък, за да &#8220;съобщи&#8221;, че е избягало

 

 

Потребители в социалните мрежи толкова харесаха историята на Чико, че публикацията вече има хиляди споделяния и харесвания.  

 

От полицията в Одеса по-късно публикуваха текст: „С радост научихме, че Чико безопасно се е върнал при собственика си. Чико е добре дошъл обратно в полицейското управление по всяко време.”

 

 

 

Източник: Daily Mail

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции