<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=63193" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мъж, преобраз...

Къща, набедена за обитавана от духове, се подарява безплатно от агенция (видео и снимки)

04 Май 2020
0 8525

Фирма за недвижими имоти в Луизиана, САЩ, дава безплатна къща на всеки, който би проявил желанието да я премести и да живее в нея. Единствената уловка е, че тя е “обитавана от духове”, пише Daily Mail.

Силвия Маклейн, съсобственик на McLain Investments, публикува снимки на къщата, разположена в Лафайет, Луизиана, във Фейсбук през март. Тя сподели, че я дава безплатно, стига някой да пожелае да премести постройката извън имота.

Къща, набедена за обитавана от духове, се подарява безплатно от агенция (видео и снимки)

Маклейн каза, че „емблематичният дом“ е построен в края на 20-те и началото на 30-те години на миналия век. Той е празен от шест месеца насам, когато компанията ѝ купила земята.

Тъй като не иска да заличи къщата, фирмата предлага някой просто да я вземе.

Самата къща има нужда от ремонт.

Къща, набедена за обитавана от духове, се подарява безплатно от агенция (видео и снимки)

Публикацията във Фейсбук привлече стотици коментари от хора, които се интересуват от къщата. Имаше също коментари от бивши стопани на дома и местни жители, които отбелязаха, че къщата е обитавана от духове.

Местните жители дори сравняват тази сграда с „къщата на ужасите на Амитивил“ – дом в Лонг Айлънд, където мъж е убил родителите си и четирима братя и сестри, докато те спят през 1974 г.

Един от потребителите, който твърди, че е бил последният наемател на къщата, казва: „Къщата може да ви разстрои, ако не обичате да общувате със света на духовете, защото те говорят силно“.

Друг пък написа: „Преживях три неща там, които не можеха да се обяснят“.

Въпреки че никой от бившите жители не уточни какво точно се е случило в къщата, жена, израснала в него, сподели повече за своите преживявания.

Даун Валот Деклот разказа пред Mirror, че семейството ѝ е живяло на мястото. Според нея, прабаба ѝ Адел е починала в една от стаите на къщата. Тя твърди, че духът на прабабата обикаля из къщата, но не е злонамерен.

Къща, набедена за обитавана от духове, се подарява безплатно от агенция (видео и снимки)

Даун казва: „Докато живеехме там със семейството ми, чувахме прабаба ми непрекъснато да хлопа със съдовете, когато имаме нещо на печката“. Тя добави, че „можеш да чуеш някой да вдига капака на тенджерата, но в кухнята няма никой.”

Маклайн сподели, че е чула слуховете за обитаван от духове дом, наричайки ги „наистина сладки истории“.

В крайна сметка от агенцията за недвижими имоти се надяват, че ще се появи някой здраво стъпил на земята клиент, който ще се възползва от изгодната оферта, без да се впечатлява от слухове за призрачни съквартиранти.

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции