<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=57191" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Филм на BBC изо...

Компания създаде стол, който позволява да стоите с кръстосани крака в офиса (видео)

04 Март 2020
0 379

Седенето по цял ден пред бюрото на работното ви място понякога може да се окаже мъчително, пише LADbible. Дали имате стол, който почти не се движи, или бюрото ви не е с правилната и удобна височина или краката ви не стигат нормално до пода – проблемите са не е един и два.

 

 

 

КУЧЕ СИ ДОНАСЯ СТОЛ, ЗА ДА СЕДНЕ ДО СВОЯ СТОПАНИН (ВИДЕО)

 

 

А ако сте почитател на седенето с кръстосани крака, вероятно никога не сте имали възможността да седнете по този начин в офиса. Health by Design реши малко да промени стереотипите на работното място като създаде стол, който ви позволява да се отпуснете напълно в любимата си и най-удобна позиция.

 

 

Компания създаде стол, който позволява да стоите с кръстосани крака в офиса (видео)

 

 

Компанията е помислила за всички онези, които обичат да стоят с кръстосани крака на стола, когато пуснала на пазара Soul Seat. Дизайнерът Пак Матюс казва, че бил подразнен от добре познатия тип столове в офиса. За да постигне успешно целта си при направата на Soul Seat, той се допитал до свои приятели, както и до физиотерапевт, йога инструктори и други.

 

 

Можете да се сдобиете с обикновен стол Soul Seat срещу сумата от 875 долара (около 1530 лева), но за този от бамбук цената може да стигне до 1200 долара (около 2100 лева).

 

 

 

Източник: LADbible

Видео: Soul Seat

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции