<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=37727" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Нова следа: И...

Милко, Папи Ханс и Мария Илиева пеят заедно след финала на "Като две капки вода" (видео)

28 Май 2019
0 2224

С уникално трио между Милко Калайджиев, Папи Ханс и Мария Илиева участниците в "Като две капки вода" отпразнуваха финала на предаването снощи. 

 

 

Невероятните музикални и танцови изпълнения от сцената на предаването се пренесоха и в столичния клуб  "Once Upon a Time – Библиотека".

 

 

Милко Калайджиев, който пожертва мустака си в името на шоуто, влезе в ролята на Любо Киров и изпя в дует с Мария Илиева песента "Allright". В изпълнението на сцената на клуба се включи и Папи Ханс.

 

 

""

 

 

Купонът се превърна в истински спектакъл с изпълнения на живо на Милко Калайджиев, Папи Ханс, Мария Илиева, Петя Буюклиева и другите звездни участници. 

 

 

""

 

 

Големият победител в седми сезон е Стефан Илчев. След оспорвана битка певецът грабна първото място и голямата награда – чисто нов лек автомобил. Певецът изправи на крака публиката с Лили Иванова и „Камино“. На второ място се класира Мария Илиева, а трето и четвърто заеха Милко Калайджиев и ТИТА.

 

 

""

 

 

Уникалното предаване "Като две капки вода" приключи своя седми сезон с изключителен успех, налагайки се като най-гледаното шоу в българския ефир този сезон сред зрителите в активна възраст (18-49 г). Бляскавият финал и фантастичните превъплъщения на участниците накараха над 2,2 млн. поне за малко да се докоснат до магията на любимия формат за преобразявания в България. Аудиторният дял е над 46%, докато по същото време, втората по гледаемост телевизия отчита по-малко от 20%

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции