<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=41856" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Освиркаха мо...

Моделки показаха гърдите си на бейзболен мач, получиха забрана за посещение (видео)

29 Октомври 2019
0 2693

Две моделки показаха гърдите си по време на бейзболен мач между отборите на Хюстън Астрос и Вашингтон Нешънъл. Скандалният момент бе уловен от камерите на телевизия Fox, които излъчваха спортното събитие на живо. Двете мадами вдигнали блузите си по време на седмия ининг, точно когато питчърът Хюстън Герит Коул трябвало да хвърли топката, пише Daily Mail.

 

 

""

 

 

Във видеото се вижда как сякаш Коул се притеснява от гледката към женската гръд и за секунда се разсейва в играта.

 

 

""

 

 

След мача от Главната лига по бейзбол в страната изпратиха писмо, с което настояват, че двете млади жени са нарушили кодекса на поведение на феновете. Оттам искат моделките да бъдат наказани и да им се забрани достъпа до всички бейзболни стадиони и спортни съоръжения за неопределено време. 

 

 

""

 

 

Една от моделките Кайла Лорън, сподели в Instagram, че "току що е била изгонена от Световните серии по бейзбол. Тя обаче не съжалява за постъпката си, защото това било част от кампания за набиране на средства за борба с рака на гърдата. Другата жена със забрана е Лорън Самър, която призова в социалните мрежи хората да се включат в благотворителната кауза и да дарят средства за жените с рак на гърдата.

 

 

""

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции