<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=56917" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Мъж оцеля, след като скочи от 23-метров мост, за да не бъде блъснат от камион (снимки)

25 Февруари 2020
0 408

Мъж от Северна Каролина скочи от 23-метров мост, за да избегне връхлитащ камион и оцеля, пише UniLad.

 

 

Инцидентът станал около 02:00 след полунощ на 19 февруари в близост до град Солсбъри, Северна Каролина, САЩ. 24-годишният Джеремая Криб забелязал спрял на моста на река Ядкин шофьор и свърнал в аварийната лента на насрещното платно с включени светлини, за да сигнализира за присъствието си на движещите се автомобили.

 

 

Мъж оцеля, след като скочи от 23-метров мост, за да не бъде блъснат от камион (снимки)

 

 

Малко след пристигането си на мястото забелязал, че право към него се приближава товарен камион с ремарке. За да избегне да бъде блъснат, Джеремая се прехвърлил през мантинелата на моста, надявайки се да стъпи на твърдо от другата страна, но вместо това полетял от височина 23 метра върху пясъчното дъно на реката. За щастие оцелял.

 

 

Мъж оцеля, след като скочи от 23-метров мост, за да не бъде блъснат от камион (снимки)

 

 

„Щом осъзнах, че ще блъсне колата, което и се случи, аз просто реагирах на момента. После полетях в тъмното”, споделил пред местни медии Джеремая.

 

 

След като дошъл в съзнание, почувствал световъртеж и шум в ушите. Опитал се на място да установи дали има счупвания и парализа.

 

 

„Помислих, че съм със счупен гръбнак. Помръднах с врат, после с крака и изпълзях до телефона си да звънна на 911. Оказа се, че полицаите са вече на мястото”, допълни той.

 

 

 

 

Пожарникари се спуснали с въжета от моста и очаквали мъжът да е неподвижен, но се оказало, че той сам посегнал към въжето, преди да му помогнат да бъде качен на носилката и откаран с линейка.

 

 

ШОФЬОР ОЦЕЛЯ ПО ЧУДО, СЛЕД КАТО ИЗХВЪРЧА С ДВЕСТА ОТ СКАЛА И ПАДНА В МОРЕТО (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

След като бил настанен в местна болница със сериозни наранявания, оказало се, че Джеремая се е отървал сравнително леко с три счупени ребра и травма на белите дробове.

 

 

 

 

Според сведенията хората, които се намирали в авариралата кола са останали невредими.

 

 

ТИРАДЖИЯ ОЦЕЛЯ ПО ЧУДО СЛЕД КАТО СТОМАНЕН ПРЪТ СЕ ЗАБИ В ПРЕДНОТО МУ СТЪКЛО В ДВИЖЕНИЕ (СНИМКИ)

 

 

Източник: UniLad

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции