<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=57432" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Пиян американец осиновил кенгуру без да разбере

09 Март 2020
0 981

Млад мъж от американския щат Минеаполис толкова се напил на Нова година, че осиновил кенгуру без да разбере. Осъзнал какво е направил месец-два по-късно, след като забелязал, че от банковата му сметка редовно се удържат пари за издръжка на животинчето.

Не е ясно как бебето-кенгуру на име Попи е попаднало в полезрението на пияния Пейтън Хаг. Вероятно мъжът е видял някаква кампания за набиране на средства онлайн и е решил да помага с по 5 долара всяка седмица. Но напълно забравил за благородното дело, извършено на пияна глава. Едва при вида на намаляващите суми в банковата му сметка се сетил.

Кенгуру и куче се сбиха насред езеро в Австралия (видео и снимки)

“Едва преди няколко дни разбрах, че парите се удържат всяка седмица, а не месечно, както обикновено се случва със сметките. Тогава се разрових и видях, че отиват към организация за защита на животните”, казва мъжът.

Въпреки че открил грешката, Хаг решил да не я поправя. Вместо това вече дава пари за издръжка на две животни. “Предполагам, че съм решил да осиновя кенгуруто, защото по това време бушуваха пожарите в Австралия, а тъй като съм учил там, бях много загрижен за ситуацията.

Спасиха кенгуру, увиснало надолу с главата от ограда (видео)

След като открил кой “източва” банковата му сметка, младият мъж разказал случката в социалните мрежи. Там уточнява и за друго важно откритие – фондацията, на която давал парите, всъщност не харчела всички средства за животните. Затова избрал друга организация.

Източник: BoredPanda

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции