<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=62203" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Маги Халвадж...

Приятелката на шофьора, убил Милен Цветков, е задържана за 24 часа, според БНР

21 Април 2020
0 33114

Според информация на програма “Хоризонт” на БНР полицията е задържала за 24 часа и приятелката на 22-годишния младеж, който предизвика катастрофата, отнела живота на журналиста Милен Цветков навръх Великден в София.

Милен Цветков загина при тежка катастрофа в София

Приятелката на шофьора, убил Милен Цветков, е задържана за 24 часа, според БНР

Така задържаните във връзка с тежката катастрофа вече са четирима.

Задържаха за 24 часа майката на момчето, убило Милен Цветков

Водачът Кристиан Николов е задържан за 72 часа. Софийската градска прокуратурата вече обяви, че ще поиска постоянен арест за шофьора.

Приятелката на шофьора, убил Милен Цветков, е задържана за 24 часа, според БНР

Разследването продължава. Досега освен Кристиан Николов и приятелката му, е задържана и майката на водача, тъй като джипът е собственост на управляваното от нея дружество. Вчера ви показахме видео, появило се в социалните мрежи веднага след катастрофата, в което се вижда как същият джип извършва грубо нарушение на друго софийско кръстовище, като преминава на червено. Можете да си го припомните горе, а нашият коментар по случая да прочетете на следния линк:

Видео показва как автомобилът, убил Милен Цветков, преминава на червено в друга ситуация

Десислава Николова е изпълнителен директор на “Винпром Карнобат” и съдружник в други фирми на намиращия се от почти 20 месеца в ареста по обвинения в данъчни и други престъпления бизнесмен Миню Стайков. Задържан е и още един спътник на двойката – синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов.

Арестуваха сина на депутата Лъчезар Иванов, пътувал в колата, убила Милен Цветков

По първоначална информация към момента никой не е дал показания.

Източник: БНР

Снимки: Булфото

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции