<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=57865" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Заразен с кор...

Първият британец, разболял се от коронавирус в Ухан, разказва през какво е преминал (видео и снимки)

12 Март 2020
0 38545

Конър Рийд е познат като първия британец, хванал коронавирус в Ухан. В интервю пред LadBible той разказва как е преминал от обикновена настинка до „страховита” болест, докато е чакал да се появят подходящите тестове, които да установят какво точно му има.

Конър усетил първите симптоми през ноември 2019 година. Обичайните хрема и кашлица с температура, той приел като следствие от обикновена настинка. Но както изглеждало, че състоянието му се подобрява, така в следващия момент бил съборен от грип, който го оставил на легло за дни наред.

Китайски блогър показва истината за Ухан

Специфично при него заболяването се развило от една фаза в друга през етапи на привидно облекчаване, което обаче било последвано от силно влошаване, докато не стигнал до фазата на тежка пневмония.

Снимки показват как изглежда спешната болница в Ухан отвътре (видео и снимки)

Разказът на Конър, освен хронологията на собственото му разболяване от коронавирус, проследява и ситуацията в град Ухан до момента, в който е запечатан под карантина с произтичащите от това последици като липсата на храна и блокиране на движението на гражданите.

10-милионният град Ухан е “запечатан” заради новия коронавирус

Чуйте разказа на Конър от първо лице и посланията, които той отправя към хората в условията на пандемична криза в страните от Европа.

Източник: LadBible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции