<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=46578" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Тролейбуси с...

Роми ежедневнo крадат от магазин в Казанлък, полицията е безсилна (видео)

14 Януари 2020
0 4901

Роми ежедневно и безнаказано крадат от денонощен магазин за хранителни стоки в Казанлък, сигнализираха ни собствениците на обекта.

 

 

""

 

 

Кражбите са ежедневие, а само за първите дни на новата година вече има близо 10 случая. На записите от охранителните камери ясно се вижда как ромите прибират по джобове и гащи каквото могат. Течен шоколад в джоба и бутилка с алкохол в панталона са само част от последните нагли кражби. Вижте какви са другите придобивки на крадците от последния месец във видеото горе. 

 

 

 

""

 

 

Собствениците изчисляват загубите си за над 1600 лева на месец. Според тях кражби има и в други магазини в града, а потърпевшите търговци са много.

 

 

""

 

 

Подавани са десетки жалби в полицията, в някои случаи униформените задържат крадците, голяма част от които са криминално проявени, но след това ги пускат. Така ромите продължават безнаказано и нагло да крадат, а органите на реда нехаят, понеже подобни случаи се класифицират като кражби в "малки размери". Без значение, че те действат съсипващо на малките търговци, особено когато са ежедневни.

 

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции