<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=60560" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Арнолд Шварц...

Стив-О от “Jackass” изля лют сос в окото си пред ужасения Гордън Рамзи (видео)

03 Април 2020
0 928

Всеки път, когато Стив-О e наоколо се знае, че ще възникнат проблеми, а Гордън Рамзи бе последната му жертва и свидетел на неговата лудост.

Звездата от поредицата “Jackass” се появи в YouTube канала на Рамзи във видеоклип, в който двамата се опитват да сготвят омлети.

Както можете да си представите, 53-годишният готвач се справи отлично, докато 45-годишният Стив-О избра по-груб подход, в резултат на което омлетът му заприлича повече на бъркани яйца.

Стив-О от &#8220;Jackass&#8221; изля лют сос в окото си пред ужасения Гордън Рамзи (видео)

Истинската изненада обаче дойде точно преди дуото да опита своите творения, след като Стив-О обясни, че очите му не са вкусвали от лютия сос, който всъщност самият той е създал.

„Ще им дам малко… по капка на всяко око, за да започнем храненето правилно“, заяви Стив-О пред ужасения Рамзи.

Стив-О от &#8220;Jackass&#8221; изля лют сос в окото си пред ужасения Гордън Рамзи (видео)

Следващите кадри включваха поредица от псувни, крещене, охкане и някаква странна форма на карате. В крайна сметка той успя да полее само едното си око с лютивата съставка.

Гордън, който е баща на пет деца, бързо премина в режим на татко и даде на Стив-О студена морка кърпа, като след това, член на продуцентския екип се опита да му помогне с капки за очи. В този момент Рамзи се обърна към камерата, казвайки, че е мислел, че се шегува, докато не видял как наистина изсипва соса върху очите си.

“Имам едно правило – никога не прави нещата наполовина”, отговори Стив-О.

“Добре, хайде вече да ядем”, добави той.

Говорейки за „най-лудото нещо“, което някога е правил, Стив продължи:

„Тайно се наслаждавам на каквото и да е, щом се заснема. Колкото по-лошо е преживяването в реалността, толкова по-добре изглежда на екрана.

Стив-О от &#8220;Jackass&#8221; изля лют сос в окото си пред ужасения Гордън Рамзи (видео)

Наистина се наслаждавам на най-ужасните неща, стига да бъде за пред камерата. Веднъж например, инжектирах шот водка във вените си чрез интравенозна инфузия. Започнах с един, но не усетих нищо, така че си инжектирах втори.

След това отново нищо не се случи, така че ги направих пет, като дори след това отидох право в бара, заедно със статива и продължих да пия. Бях полудял наистина

Източник: LadBible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции