<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=61093" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Борисов към Мангъров: Говорим за едно и също – ти по един начин, а Щабът по друг

08 Април 2020
0 2637

Министър-председателят Бойко Борисов се срещна с началника на Детската клиника в “Инфекциозна болница – София” доцент д-р Атанас Мангъров.

Премиерът благодари на медика за неговите предложения и препоръки, свързани с борбата с COVID-19.

„Имам голямо уважение към теб и всеки, който е на подобна позиция и лекува хора, се ползва не само с одобрение и уважение. И не ми е приятно в публичното пространство да се разделяме по една или друга тема”, заяви Бойко Борисов.

Бързите тестове за коронавирус също са важни за лекарите, обяви Медицинския съвет към правителството (видео)

“Макар че ние говорим за едно и също нещо, и ти го обясняваш по един начин, Щабът по друг, но то е едно и също. Затова аз ти благодаря, че имаме възможност да ползваме всеки ум, за да намерим най-правилното решение“, подчерта още премиерът.

Според Борисов, правителството ще продължи да се вслушва във всяко експертно мнение, за да бъдат осигурени най-добрите и работещи мерки за защита на българските граждани и за справяне с последиците от коронавируса.

По-рано стана ясно, че създаденият към кабинета Медицински съвет, от който се очакваше допълнителна медицинска експертиза в борбата с коронавируса, прекратява дейността си.

Източник и снимка: Пресслужба на Министерски съвет

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции