<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=66599" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Васил Божков ...

Борисов за публикациите на Божков: Да пише, аз строя с колегите (видео)

13 Юни 2020
0 3757

Премиерът Борисов отговори на журналистка за поредната публикация на Васил Божков: “Да си пише човекът, какво лошо има? Всеки може да пише. Аз строя с колегите.” Това стана по време на станалата вече традиционна инспекция, която Борисов прави от джипа в компанията на пиарката Севдалина Арнаудова и министри.

Навръх рождения ден на Бойко Борисов – 13 юни, Васил Божков отново публикува пост във фейсбук със скрийншот от разговор, за който твърди, че е с премиера. От снимка на Божков, качена във “Фейсбук”, този път не се виждат инициалите ББ, а телефонен номер. Чатът е от от 13 юни 2018 година, когато е рожденият ден на премиера.

Борисов за публикациите на Божков: Да пише, аз строя с колегите (видео)

Васил Божков публикува нов “чат с Бойко Борисов” навръх рождения му ден (снимка)

На своя 61-ви рожден ден Борисов инспектира строежа на АМ „Хемус“ в участъка от „Боаза“ до пресичането с пътя Луковит-Угърчин, който включва и пътен възел “Дерманци”. В инспекцията бяха включени министърът на финансите Владислав Горанов и заместник министърът на регионалното развитие Николай Нанков. Борисов провери изграждането на два пътни възела, четири моста и два виадукта. Той заяви, че парите за магистралата са заделени и ако всичко е наред, ремонтните дейности ще приключат до края на 2021 г.

„Тодор Живков си я е направил (магистралата) да ходи до Правец. Аз за Банкя го оставих последно“, коментира той.

Публикацията na Божков идва като част от серия от разкрития на бизнесмена за близките му връзки с властта. По-рано през седмицата бизнесменът публикува друг чат, в който се споменават имената на футболисти от ПФК “Левски”, както и на бившия омбудсман Мая Манолова.

Васил Божков публикува свой чат, за който твърди, че е с Бойко Борисов (снимка)

Васил Божков заяви и намерение да се включи в политиката. В страницата си във Facebook той публикува анкета, в която се допитваше дали хората ще го подкрепят за нов политически проект.

Видео: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции