<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=58822" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Българин със съмнения за коронавирус 2 пъти опитал да избяга от болница в Румъния

19 Март 2020
0 2722

Българин, за когото има подозрения, че е заразен с коронавирус, е разследван в Румъния, след като два пъти се опитал да избяга от болница в източния град Галац, предаде Нова тв.

Нашенецът бил откаран в болницата в сряда през деня, но прерязал предпазната мрежа на прозореца и успял да избяга. След като ръководството на болницата подало сигнал до органите на реда, той бил заловен в микробус с други пътници и върнат обратно в здравното заведение.

През нощта мъжът направил нов опит да избяга от болницата, но бил заловен от екип жандармеристи, охраняващи лечебното заведение, докато се опитвал да прескочи оградата.

С 2-3 месеца карантина ще преборим коронавируса, обяви учен от БАН на Министерски съвет (видео)

Смята се, че след първия опит за бягство мъжът бил заловен на излизане от Галац в микробус, движещ се в посока Букурещ. В превозното средство имало още седем души.

Българинът бил транспортиран с изолирана носилка до болницата за инфекциозни болести в Галац, а останалите пътници от микробуса са настанени в карантинен център.

Източник: Нова тв

Снимка: Pixabay

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции