<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=46114" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Kуче се върти ...

Велосипедисти спасиха куче от устата на гигантска анаконда, започнала да го поглъща (видео и снимки)

20 Декември 2019
0 28007

Трима велосипедисти спасиха куче, нападнато от анаконда в Сао Паоло, Бразилия, пише Daili Mail.

 

 

ВОДОЛАЗ СЕ СРЕЩНА ЛИЦЕ В ЛИЦЕ С ГИГАНТСКА 7-МЕТРОВА АНАКОНДА (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

Инцидентът станал, когато трима мъже излезли да покарат колела, придружавани от кучетата си, общо десет на брой. Първоначално никой не забелязал липсата на едно от тях, двугодишният Негао, докато не чули лая му някъде далеч назад.

 

 

Когато собственикът му Паоло Маркети се върнал да го потърси, бил стъписан от гледката на гигантската анаконда, вкопчена в неговия любимец. Мъжът веднага се втурнал да го спасява, но и мощният хищник нямал никакво намерение да изостави плячката си.

 

 

""

 

 

Повече от двайсет минути Маркети, негов приятел и синът му се мъчили да изскубнат малкия Негао от смъртоносната хватка на гигантската змия.

 

Собственикът намерил Негао на улицата, ранен и изоставен, само година преди инцидента.

 

 

""

 

 

Докато тримата мъже карали колелата си на път за живописно място в околността, кучетата им се спрели да пият вода от близката река. Тогава изскочила анакондата и захапала малкия Негао. Едва когато лаят му преминал в жаловито скимтене, Маркети се досетил, че нещо не е наред и се върнал да го потърси.

 

 

""

 

 

Седем минутно видео, заснето от друг мъж в компанията, показва отчаяната борба за спасяването на живота на кученцето.

 

 

""

 

 

Накрая всичко завършило благополучно и Негао бил спасен, а тримата мъже пуснали змията по живо по здраво обратно в реката, без да изпитват нуждата да ѝ отмъщават за посегателството.

 

 

ОГРОМНА АНАКОНДА УБИВА КРОКОДИЛ В ДРАМАТИЧНА БИТКА НА ЖИВОТ И СМЪРТ (ВИДЕО)

 

 

 

 

Източник: Daili Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции