<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=56869" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Едва 30% от бъл...

Джамбазки за шофирането в нетрезво състояние: Не се чувствах пиян (видео)

24 Февруари 2020
0 82

„Направих неправилна преценка на собствените си възможности”, заяви Ангел Джамбазки, коментирайки случая, в който беше хванат да шофира в нетрезво състояние.

 

Пред Нова тв евродепутатът призна, че е изпил „няколко чаши вино” преди да седне зад волана.

 

ЕВРОДЕПУТАТЪТ АНГЕЛ ДЖАМБАЗКИ Е ХВАНАТ ДА ШОФИРА С АЛКОХОЛ В КРЪВТА, ОТНЕТА МУ Е КНИЖКАТА (ВИДЕО)

 

„Очевидно достатъчно, за да покаже техническото средство, че нивото на алкохол в кръвта е повече от разрешеното по закон”, добави политикът.

 

Запитан дали се е чувствал пиян, той каза, че не. „Имало е много случаи, когато съм преценявал, че не е уместно да шофирам”, обясни още Ангел Джамбазки.

 

Кръвната проба му е била взета в рамките на час, стана ясно от интервюто. Това се е случило в Спешното отделение на болницата в Самоков.

 

„Вината си е изцяло моя. Най-скъпото нещо в живота е училището. Човек се учи от това, което е направил погрешно”, каза Джамбазки.

 

ДЖАМБАЗКИ КАТО КАНДИДАТ-КМЕТ: КОГАТО ИМАТЕ ПИЯН, НАДРУСАН ВОДАЧ ЗАД ВОЛАНА, ЩЕ ИМАТЕ И ЖЕРТВИ НА ПЪТЯ (ВИДЕО)

 

По ирония на съдбата, само месец и половина по-рано, на предизборно събитие като кандидат-кмет Джамбазки заяви, че “когато имате пиян водач зад волаnа, ще имате и жертви на пътя”. “Каквото и да си говорим, каквито и пътища да се правят, светофари и кръстовища, когато имате неправоспособен, неграмотен, необразован, пиян, надрусан водач зад волана, ще имате и жертви на пътя”, посочи Джамбазки. Изказването му можете да си припомните във видеото горе, а интервюто му за Нова вижте тук: 

 

 

 

 

Източник: Нова тв

Снимка: Булфото

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции