<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=46617" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: На АМ "Хему...

Емил Димитров – Ревизоро е новият министър на околната среда и водите (видео)

15 Януари 2020
0 1181

Парламентът избра Емил Димитров за министър на околната среда и водите, съобщава "Фокус". 

 

 

НЕНО ДИМОВ ПОДАДЕ ОСТАВКА, БОРИСОВ Я ПРИЕц

 

 

""

 

 

След гласуването Димитров положи клетва като екоминистър и заяви, че благодари на всички. Относно поста, който от днес заема, той заяви, че е по-нисък по Конституция от този в Народното събрание. Димитров информира всички депутати точно каква е биографията му и напомни как на някои длъжности е назначен именно от червено правителство. "Работил съм винаги за всички вас", обърна се той към народните представители.

 

 

""

 

 

Иначе Димитров поясни, че негови роднини живеят в Перник, където продължава кризата с водата. "Ние в момента трябва да решим проблема. Защо се стигна до там?", коментира той. Димитров уточни, че предстои да се запознае със ситуацията. "Не трябва да се допуска подобна грешка и на други места", каза още новият министър. Той обеща проверка за състоянието на язовирите в страната. Още от коментара на Емил Димитров по темата с водната криза в Перник, заради която от поста си отиде Нено Димов, вижте във видеото горе. 

 

ПОСТОЯНЕН АРЕСТ ЗА НЕНО ДИМОВ ИСКА ПРОКУРАТУРАТА

 

 

""

 

 

Относно проблемите с боклука, новият екоминистър заяви, че е лесно да се каже няма да влиза боклук, но ще излиза ли нашият, попита той. Според Ревизоро трябва да има много силен контрол върху боклуците. "Преди да взимаме крайни решения, аз лично ще се консултирам с експертите. Всичко, което трябва и може да се случи има моето одобрение. Не смятам, че съм компетентен по всичко и в министерството няма хора, които могат да свършат работа", заяви още Емил Димитров. 

 

 

Източник: Фокус

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции