<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=58644" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Известни музиканти и певци започнаха да правят мини-концерти в социалните медии за хората под карантина

18 Март 2020
0 108

Коронавирусът накара някои от най-големите музикални фестивали по света да бъдат отменени или отложени.

Певците и музикантите пък от своя страна прекратиха своите световни или национални турнета, оставяйки много фенове разочаровани, че няма да могат да видят любимия си артист отблизо.

View this post on Instagram

To make you feel my love 😍 rehearsals

A post shared by P!NK (@pink) on

Някои от тези знаменитости обаче решиха да направят мини-концерти за феновете си посредством социалните медии.

Изпълнители като Джон Леджънд, Кийт Ърбън, Пинк, Роб Томас и Крис Мартин от “Coldplay” вече качиха няколко видеоклипа в Инстаграм, в които изпълняват собствена музика, както и кавъри.

View this post on Instagram

#InstaBand

A post shared by Keith Urban (@keithurban) on

Крис Мартин и Кийт Ърбън направиха особено дълги “концерти”, които продължиха по над 30-минути.

Роб Томас, който е бивш фронтмен на “Matchbox Twenty”, стартира инициатива, с която да накара други големи имена и известни личности да ги последват.

Той призова артисти като Джон Майер и Гавин ДеГрау, Бранди Карлил и групата “Counting Crows” да се включат в забавлението.

„През тези несигурни времена целият свят е затвoрen. Част от това означава, че хората не излизат и не могат да се наслаждават на музика на живо или да се забавляват по друг начин.

С оглед на това каня всички мои братя и сестри в света на музиката да отидат в “Instagram” и да споделят малко свои неща с хората, за да им помогнат да се позабавляват и разсеят, докато те са под карантина”, написа той в “Instagram”.

Източник: LadBible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции