<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=59293" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Как да водим отговорен сексуален живот по време на пандемия от коронавирус

24 Март 2020
0 1167

Мобилните приложенията за запознанства продължават да бъдат използвани с пълна сила от потребители по цял, които търсят любовта по време на коронавирус, пише Indy100.

Ясно обаче за почти всички е, че моментът не е особено подходящ за намиране на партньор.

Секс по време на самоизолация (видео)

Непрестанно се насърчават мерките за социално дистанциране, а установяването на интимни отношения с нови партньори (или с такива, които не живеят на територията на вашия дом) създава допълнителна реална заплаха от разпространение на болестта.

Учени и експерти също предупредиха, че по-разумно сега е да намалим близките си отношения с другите и да не се поддаваме на прелъстяване, особено ако тези други попадат в рискова група.

Така например Департаментът на Ню Йорк за обществено здраве излезе с някои изчерпателни препоръки относно отговорния полов живот по време на създалата се извънредна обстановка.

Голяма част от хората, попаднали на насоките на здравните експерти, искрено се радват и забавляват със съветите, а коментарите в социалните мрежи продължават да се множат.

Източник: Indy100

Снимка: www.express.co.uk

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции