<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=37731" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Милко, Папи Х...

Корнелия Нинова подаде оставка (видео)

28 Май 2019
0 2812

Корнелия Нинова подаде оставка като лидер на БСП. Тя е завила това по време на откриването на заседанието на пленума днес, съобщава "Фокус".

 

 

""

 

 

Малко преди неговото начало пред журналисти представители на вътрешната опозиция настояха ръководството на партията да поеме политическата отговорност за загубата на евроизборите.

 

 

Вчера Нинова обяви, че ако днешният пленум одобри предложенията й, в БСП ще започне процедура за избор на нов председател. Тя каза още, че ще се бори отново за председател на партията наравно с другите кандидати за поста. 

 

 

КОРНЕЛИЯ НИНОВА СЕ КАЧИ ПРЕДИЗБОРНО НА КОН, БОЙКО БОРИСОВ Я ПОДИГРАВА

 

 

В отговор на въпрос вчера Нинова обяви, че не може да бъде смятана за лидер в оставка, докато Националният съвет на изработи правила за избор на нов лидер и тя не се оттегли от поста. 

 

 

КОРНЕЛИЯ НИНОВА ВЗРИВИ СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ С ПЛЮЕНЕ ПО ДЕМОКРАЦИЯТА И ВЪЗХВАЛА НА СОЦИАЛИЗМА

 

 

""

 

 

"Трябва да има заседание на редовния Конгрес, който да обсъди ситуацията и да получи оставките на сегашното ръководство", коментира пред журналисти Атанас Мерджанов на влизане в централата на БСП. "Самият факт, че заседанието на Националния съвет се насрочва за днес, когато не са ясни още резултатите, означава, че някой бърза да минимизира политическата отговорност и да избяга като я прехвърля на местните структури", допълни Мерджанов.

 

 

КАТО ДВЕ КАПКИ БОЗА: КОРНЕЛИЯ НИНОВА И ДЕЯН НЕДЕЛЧЕВ

 

 

"Искам да се носи политическа отговорност за това, което се случи на тези избори", коментира и областният председател на БСП в Пловдив Георги Гергов и даде пример с Австрия. Той посочи, че виновни са тези по върха, не може структурите да носят отговорност.

 

 

 

Източник: Фокус

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции