<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=57958" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Обявява се из...

„Семейство Симпсън“ са предсказали заразяването на Том Ханкс с коронавирус? (видео)

13 Март 2020
0 23888

През 2007 г. анимационният сериал „Семейство Симпсън“ е предсказал, че Том Ханкс ще бъде поставен под карантина, смятат фенове на хитовата поредица. Това идва на фона на новината, че актьорът и съпругата му Рита Уилсън са дали положителни резултати за коронавирус.

В сряда Ханкс обяви в социалните медии, че той и жена му са се заразили в Австралия и ще бъдат „тествани, наблюдавани и изолирани толкова дълго, колкото изисква общественото здраве и безопасност“, пише The Independent.

След публикацията някои зрители предположиха, че изолацията на актьора е предсказана в сериала, когато той говори, че е оставен сам.

Том Ханкс и жена му са заразени с коронавирус

В „Семейство Симпсън“ още през 2007 г., анимирана версия на Ханкс рекламира „Нов Гранд Каньон“ и твърди, че „правителството на САЩ е загубило доверието към него“. Той казва: „Това е Том Ханкс и ако някой иска да ме види лично, моля, оставете ме“.

Феновете също така вярват, че екипът зад анимацията е предсказал и появата на коронавируса в епизода „Мардж във вериги“ от 1993 г. В него жителите на Спрингфийлд са заразени с вирус, наречен Осака грип, след като са си поръчали кухненски уреди от Япония.

Синът на Том Ханкс и Рита Уилсън проговори за състоянието на родителите си (видео)

Това не е първият път, когато фенове на сериала виждат изумителни прилики с реалността. Според много фенове „Семейство Симпсън“ са предсказали избирането на Доналд Тръмп за президент на САЩ, опожаряването на Кралски чертог от Денерис в хитовия сериал на НВО „Игра на тронове“, победата на Анди Руис над Антъни Джошуа и много други.

“СЕМЕЙСТВО СИМПСЪН” ПРЕДСКАЗАЛИ И ПОБЕДАТА НА АНДИ РУИС НАД АНТЪНИ ДЖОШУА (ВИДЕО)

Източник: The Independent

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции