<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=69040" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Христо Ивано...

Христо Иванов поиска оставката на Кошлуков на живо в ефира на самото БНТ (видео)

13 Юли 2020
0 12175

Лидерът на “Демократична България” Христо Иванов поиска в студиото на БНТ оставката на генералния директор на телевизията Емил Кошлуков, докато гостуваше в сутрешния блок на телевизията днес. Това стана изненадващо за самата водеща на предаването.

Малко преди да завърши участието му, той заяви: “Едно от нещата, които трябва да се промени е, че Кошлуков трябва да си отиде от БНТ. Разбирам, че в момента Вежди Рашидов готви законодателство, с което да му осигури още 5 години – няма да мине! Оставка!”

Охранители бутат и блъскат в морето бившият правосъден министър Христо Иванов (видео)

Според Христо Иванов “социологията в България е част от пропагандата на правителството и на управляващите, която е обхванала и медиите, включително и БНТ”.

По повод атаките към журналистите от някои медии по време на протестите в столицата Христо Иванов обаче призова всички участници в протестите да се отнасят с уважение към всеки български журналист и подчерта, че развитието по казуса с “Росенец” никога нямаше да е възможно без работата на много български журналисти.

Видео: БНТ

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции