<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=61895" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Каракачанов сам поискал МВР да го провери

15 Април 2020
0 390

Красимир Каракачанов се обадил сам на вътрешния министър Младен Маринов и го е помолил да бъде извършена проверка дали е бил в парк. И ако се окажело, че е бил, да му бъде наложена глоба, пише “Сега”.

Маринов обясни, че затова била и образуваната преписка в СДВР, която установила, че мястото, на която е направена снимката е парк. Вътрешният министър даде да се разбере, че още в четвъртък може да има акт за административно нарушение за Каракачанов. По закон глобата може да е от 300 до 1000 лв.

Полицията привика човека, снимал Каракачанов на пейка

Ден по-рано авторът на снимката, на която се вижда вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Карачанов да седи на пейка пред Народния театър, даде показания в СДВР. Делян Тодоров е бил потърсен, за да разкаже за случая. Предни дни лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов стана обект на критики, след като демонстрира неспазване на препоръките на кризисния щаб и противоепидимичните мерки.

Докато полицията масово глобява за посещаване на паркове и градини, вицепремиерът отпочива на пейка пред Народния театър в непосредствена близост с Министерството на отбраната. Доскоро това нарушение се наказваше с глоба от 5 000 лв.

Борисов за снимката на Каракачанов в парка: Да го глобят, той и заплата не взима

След като случаят доби популярност, Каракачанов отрече да е бил в пределите на парка. “Много ясно се вижда на снимката – извън градинката, срещу Министерството на отбраната съм, на плочките”, заяви той. 

Източник: Сега

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции