<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=58352" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Нови 10 случая...

Арнолд Шварценегер и понитата му призоваха да си останем вкъщи (видео и снимки)

17 Март 2020
0 1345

Арнолд Шварценегер пусна строго послание към калифорнийците, които се изкушават да се противопоставят на губернатора Гавин Нюзом и да излязат в барове, ресторанти или винарни, докато коронавируса бушува, пише Guardian.

„Останете вкъщи колкото е възможно повече. Слушайте експертите, игнорирайте мрънкачите. Ще преодолеем това заедно.”

В неделя звездата на Terminator и бившият губернатор на Калифорния публикува съобщението и кратко видео в Twitter. Не беше ясно веднага какво има предвид под „мрънкачите“, но видеото с негово участие и на двата му домашни любимеца, миниатюрното пони Уиски и магаренцето Люлу, бързо обиколи мрежата.


“Никой не трябва да излиза навън, особено някой, който е на 72 години. След като навършите 65 години в Калифорния вече нямате право да излизате навън. Така че ядем у дома”, каза Шварценегер.

Том Ханкс сподели нова информация за заразяването си с коронавирус (снимка)

Коронавирусът или Covid-19 е респираторно заболяване, което може да причини подобни на пневмония симптоми. Повечето хора, които го хванат, се възстановяват, но за възрастните хора то може да е фатално. Според данни, събрани от New York Times, към понеделник сутринта в САЩ са потвърдени 3 602 случая, а 66 души са починали.

Шварценегер, 72-годишен и бивш шампион по културизъм, беше губернатор на Калифорния между 2003 и 2011 г. Оттогава той се завърна към киното. И към любимите си малки коне.

Арнолд Шварценегер и понитата му  призоваха да си останем вкъщи (видео и снимки)

“Никакви ресторанти повече, нали?” каза той във видеото си, потупвайки четириногите си приятели. „Забравете всичко това. Публични събирания, ресторанти и фитнес салони – през прозореца. Оставаме си у дома. Ей, Уиски, нали така?”

Заразеният с коронавирус баскетболист, който докосна нарочно всички микрофони на брифинг, се извини

След това той целуна Уиски, преди да я предупреди да не си показва зъбите.

Източник: Guardian

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции