<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=45893" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Пациенти пла...

Бойко Борисов: НСО не информираха коректно обществото за инцидента с блъснатото дете (видео)

13 Декември 2019
0 4340

"НСО по-навреме, по-коректно и по-бързо да информират обществеността относно инцидента с блъснатото 14-годишно дете. Всеки от нас кара кола, знае, че може да се случи. Адски неприятно е, но трябва коректно да се каже колата на коя институция е, имало ли е или е нямало пътник в нея". Това заяви пред журналисти в Брюксел премиерът Бойко Борисов.

 

 

НСО НЕ МОЖЕ ДА РАЗЛИЧИ ЛИНЕЙКА ОТ КОЛА НА ЖАНДАРМЕРИЯТА

 

 

"Упрекът ми е, че ненавреме и некоректно информираха обществеността. Ако сравните двете прессъобщения, когато Цвета Караянчева катастрофира и вчерашната катастрофа… даже нещо повече, опитаха се през жълти, лъжливи, фалшиви, лайняви сайтове, бих казал, без да се извинявам, да кажат, че гавазите на Борисов са предизвикали катастрофата. Така че, упрекът ми е, че ненавреме и некоректно информираха обществеността", заяви още Борисов.

 

 

""

 

 

И НСО СЕ ЯДОСА НА ЗАПИСИТЕ ОТ ДЖИПА НА БОРИСОВ (ВИДЕО)

 

 

Министър-председателят коментира и случая с еродепутата Ангел Джамбазки, хванат да шофира след употреба на алкохол.  "Мога да кажа, че това, което МВР е трябвало да направи, което повелява законът, е било в пълен обем. Спрели са го, санкционирали са го, взели са му проба с дрегер, включително и във Военно-медицинска академия. Той ще понесе всичките си последствия. Нито някой го е прикрил, нито някой го е спрял", заяви Борисов.  

 

 

""

 

 

ЕВРОДЕПУТАТЪТ АНГЕЛ ДЖАМБАЗКИ Е ХВАНАТ ДА ШОФИРА С АЛКОХОЛ В КРЪВТА, ОТНЕТА МУ Е КНИЖКАТА (ВИДЕО)

 

 

""

 

 

"Аз съм голям противник на този, който си позволи да пие и да седне да кара. Думата "разочарован" е много слаба. Харесвах го като политик. С един подобен инцидент си нанасяш такава щета, че не знам как можеш да се възстановиш", заяви Борисов.

 

 

Източник: facebook.com/boyko.borissov

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции