<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=66636" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Борисов откр...

Васил Божков обяви, че стартира политическия си проект “Българско лято” от утре

14 Юни 2020
0 4519

От публикация във Facebook страницата на Васил Бойков става ясно, че бизнесменът, който се укрива в Дубай от началото на годината, ще даде ход на политически проект, наречен “Българско лято”.

Васил Божков обяви, че стартира политическия си проект &#8220;Българско лято&#8221; от утре

“Благодаря ви за гласуването. Резултатите от него показват необходимостта хунтата да бъде спряна и да бъде потърсена отговорност за действията и бездействията й. Проект „Българско Лято“ започва от утре”, написа Божков в профила си днес.

В началото на седмицата бизнесменът публикува анкета с въпрос “Ще ме подкрепите ли за нов политически проект?”, резултатите, от която показват, че 64% от гласувалите изразяват подкрепа, срещу 36, които са гласували против.

Васил Божков публикува нов “чат с Бойко Борисов” навръх рождения му ден (снимка)

Кампанията на разследвания от прокуратурата бизнесмен набра сили в последните седмици, когато в поредица от публикации той изнесе чатове, за които твърди, че са с премиера Бойко Борисов и с Vladi Goranov.

Васил Божков обяви, че стартира политическия си проект &#8220;Българско лято&#8221; от утре

Запитан за коментар от журналистите по време на инспекцията на строежа на магистрала “Хемус”, премиерът Борисов заяви: “Да си пише човекът, какво лошо има? Всеки може да пише. Аз строя с колегите.” 

Васил Божков обяви, че стартира политическия си проект &#8220;Българско лято&#8221; от утре

Борисов за публикациите на Божков: Да пише, аз строя с колегите (видео)

“Знам, че очаквате още доказателства. Целта ми не е да създавам зрелища, а отговорните да получат заслуженото си. За това ще предоставя доказателствата там, където няма да бъдат пренебрегнати, унищожени и потулени”, написа още той в публикацията си, която за пореден път излезе с хаштаг #БъдетеЗдрави.

Източник: Facebook

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции