<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=43098" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Вижте първия ...

Десетки коли Tesla чакат на опашки заради недостиг на зареждащи станции в Калифорния (видео)

05 Декември 2019
0 2305

Десетки шофьори на електрически автомобили Tesla бяха принудени да чакат с часове на опашка за зареждаща станция в Калифорния в Черния петък. Това предизвика истински транспортен хаос в най-натоварения ден за пазаруване, пише Daily Mail.

 

БАТЕРИЯ TESLA, ИНСТАЛИРАНА В ЮЖНА АВСТРАЛИЯ, СПЕСТИ 40 МЛН. ДОЛАРА ЗА ГОДИНА

 

 

Десетки коли Tesla чакат на опашки заради недостиг на зареждащи станции в Калифорния (видео)  Десетки коли Tesla чакат на опашки заради недостиг на зареждащи станции в Калифорния (видео)

 

 

Шанън Стелини пътувал през Кетълман Сити на 30 ноември, когато се натъкнал на близо 50 изоставени електромобила, чакащи да заредят на около километър разстояние от близката станция. Той сподели и видео в социалните мрежи. 

 

 

 

 

 

Въпреки, че станцията за зареждане, разположена на пътя между Лос Анджелис и Сан Франциско, разполага с 40 зарядни места, съоръжението все още не може да отговори на огромното търсене в най-натоварения период за пътуване през годината.

 

МЪСК ПРЕДСТАВИ ФУТУРИСТИЧНИЯ “CYBERTRUCK” НА TESLA И ПРЕДИЗВИКА ШЕГИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ (ВИДЕО)

 

 

Десетки коли Tesla чакат на опашки заради недостиг на зареждащи станции в Калифорния (видео)

 

 

Зареждането на една кола може да отнеме до 75 минути, което бави всички и води до образуването на опашки. Тъй като модел 3 на Tesla вече се произвежда масово, в момента повече от 400 000 електрически автомобила се движат по пътищата на Америка.

 

 

Десетки коли Tesla чакат на опашки заради недостиг на зареждащи станции в Калифорния (видео)

 

 

Станциите на “Supercharger” на Tesla са рекламирани като „най-бързата мрежа за зареждане в света“. През лятото Tesla представи и своeто огромно преносимо супер зарядно “Megapack”. 

 

 

Източник: Daily Mail

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции