<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=57214" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Побойничката...

Започва пореден ремонт на ремонтираната за 24,5 милиона улица “Граф Игнатиев” в София

04 Март 2020
0 166

Започва поредният ремонт на ремонтираната за 24, 5 милиона лева софийска улица “Граф Игнатиев”. Само няколко месеца след приключването на обновяването на 28 май 2019 г. част от новите плочки се оказаха счупени. Това стана в района на кръстовището на улицата с “Цар Шишман”. Повече за скандала с ремонта на “Графа” и защо се стигна до поредния ремонт на ремонтираните настилки вижте във видеото горе. 

 

 

“ГРАФА” ВЕЧЕ ДАДЕ ДЕФЕКТИ, ФАНДЪКОВА ГИ ПРИПИСА НА ТОПЛОТО ВРЕМЕ (СНИМКИ)

 

 

Започва пореден ремонт на ремонтираната за 24,5 милиона улица &#8220;Граф Игнатиев&#8221; в София

 

 

Повредите са станали заради минаването на тежка техника през кръстовището, обясни тогава зам.-кметът по строителството инж. Цветан Божинов, а по договор фирмата изпълнител – небезизвестната “Джи Пи груп” – трябва да поправи за своя сметка повредените участъци, тъй като обектът е в гаранционен срок.

 

 

СМЯХ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ СЛЕД ГАФА И НЕКАЧЕСТВЕНИЯ РЕМОНТ НА ГРАФА (ВИДЕО)

 

 

Ремонтът стартира днес и ще продължи до 10 март, обясниха още от Столична община. Дотогава се забранява влизането на пътни превозни средства през кръстовището, с изключение на трамваите.

 

 

Източник: Столична община

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции