<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=57091" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бойко Борисо...

Отлагат делото срещу Явор Бахаров, адвокатите му били в Австрия

28 Февруари 2020
0 142

Районният съд в Разлог отложи делото срещу Явор Бахаров. Причината е, че той се яви без адвокатите си в съдебната зала, пише Dir.bg.

 

34-годишният актьор представи пред магистратите билети на защитниците си, които пътували за Австрия, и поиска да се отложи старта на делото. Съдът се съобрази с искането и отложи казуса за 16 март.

 

Бахаров не бе словоохотлив пред медиите.

 

“Надявам се, че когато дойдат адвокатите ми ще се даде ход на делото и тогава ще видим какво ще реши съдът. Сега нямам какво повече да коментирам”, каза той.

 

Припомняме, че на 8 февруари около 12.50 часа Явор Бахаров управлявал лекия си автомобил “Мицубиши” по ул. “Найден Геров” в Банско. По време на движение той се разминал в насрещната пътна лента с автомобил на автопатрул при Районното управление в курортното градче. На полицаите им направило впечатление, че колата на Бахаров криволичи по пътното платно.

 

АРЕСТУВАХА ЯВОР БАХАРОВ ЗА ШОФИРАНЕ СЛЕД УПОТРЕБА НА НАРКОТИЦИ И АЛКОХОЛ

 

Униформените последвали автомобила на актьора, като подали светлинен и звуков сигнал. Явор Бахаров спрял на ул. “Пирин” в района на хотел “Кемпински”. Извършената на място с техническо средство проба за употреба на алкохол е отчела 1,30 промила в издишания въздух. Бахаров бил тестван и за употреба на наркотични вещества, като уредът отчел положителен резултат за кокаин и канабис.

 

ЯВОР БАХАРОВ Е С ДВЕ ОБВИНЕНИЯ ЗА ШОФИРАНЕ СЛЕД АЛКОХОЛ, КОКАИН И МАРИХУАНА

 

По-късно във Филиала за спешна медицинска помощ в Банско, актьорът дал кръв за изследване за алкохол. От заключението на изготвената химическа експертиза се установява, че концентрацията на алкохол в кръвта на водача към момента на деянието е била 1,42 промила.

 

За нарушенията си, актьорът може да получи до 3 години затвор и глоба до 1500 лева.

 

Във видеото по-горе можете да видите репортаж от поредния гаф на Бахаров.

 

 

Източник: Dir.bg

Снимка: Булфото

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции