<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=37733" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Корнелия Нин...

Как всъщност Аря Старк успя да убие Нощния крал в "Игра на тронове"? (видео)

28 Май 2019
0 13876

Двучасов документален филм на HBO относно финалния сезон на "Игра на тронове" подробно обясни какво се случи в една от най-запомнящите се сцени в сериала.

 

 

Да, определено нямаше по-шокиращ момент в последния сезон от този, в който Аря уби Нощния крал, изскачайки от тъмнината и пробождайки го с камата от валирианска стомана.

 

 

Не може да се отрече, че това е невероятен момент, но той ни остави да се чудим от къде изобщо се появи Аря, защото тя изскочи сякаш отникъде.

 

""

 

 

В крайна сметка има обяснение и то бе разкрито в документалния филм на HBO, който бе пуснат в неделя и ни превежда през сцените в сезон осми, за да разберем по-точно какво се е случило.

 

 

Сигурен съм, че си спомняте, че в дадената сцена Нощния крал бе на път да убие Бран Старк, но изведнъж се появи крещящата Аря, която не само, че го отклони от задачата, но и успя да го убие.

 

 

Във филма можем да видим кадри, които показват как сценаристът Браян Когман чете сценария за епизода "Битката за Зимен Хребет" на глас и впоследствие стига до вече най-известната сцена на Аря.

 

 

"Нещо лети от тъмнината към него: Аря, която успява да отскочи от купчина мъртви зомбита и успява да прободе Нощния крал с камата си. Той се разпилява на хиляди парченца", казва Когман.

 

 

Определено не видяхме този детайл в епизода, отчасти защото действията бяха придружени от пълна тъмнина, но вече знаем, че Аря всъщност е използвала купчина мъртъвци, от която да направи скока към Нощния крал.

 

 

 

Източник: LadBible

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции