<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=60602" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Борисов отго...

Марешки нарече депутат от БСП „изрод“ по време на днешното заседаниe на Парламента (видео)

03 Април 2020
0 7482

В разразил се скандал между Веселин Марешки и Стоян Мирчев, председателят на „Воля“ нарече депутата от БСП „изрод“, предава БТВ.

До ескалацията на напрежение се стигна, след като социалистите обявиха, че не са съгласни с удължаването на извънредното положение до 13 май и поискаха да бъде до края на месец април. Изненадващо, лидерът на „Воля“ Веселин Марешки поиска извънредното положение да е безсрочно.

“Който умрял – умрял, който оживял – оживял. Трябва ли да станат като в Италия 1000 на ден?“, каза Марешки, след което от залата се чуха негативни реплики от депутатите на БСП. При слизането си от трибуната лидера на „Воля“ и депутати от лявата страна на залата си размениха реплики.

Председателят на БСП веднага се намеси и настоя Марешки да бъде наказан. Забележка му беше отправена от зам.-председателя на Народното Събрание Емил Христов, но уточни, че не е чул за какво е бил спора и санкция на Марешки няма да се налага.

Марешки влезе в Народното събрание със защитно облекло (видео и снимки)

След това Нинова се обърна към Христов и го попита дали някога ще приложи в парламента правилника. От своя страна Христов отговори: „Винаги го прилагам, г-жо Нинова“, а тя от своя страна го репликира с думите: „Никога“.

Източник: БТВ

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции