<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=59103" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Попитахте до...

Множество хора се разхождат на плажа и в морската градина на Бургас, въпреки забраната (видео и снимки)

22 Март 2020
0 6706

От zonaburgas.bg споделиха в събота видео, от което се вижда как хора съвсем спокойно се разхождат на групи в морската градина на Бургас, въпреки че е в сила забрана за ползване на парковете и детските площадки в сила от 21 март.

Освен това от кадрите се вижда, че хората не носят маски и не спазват дистанция, въпреки препоръчаните мерки, докато в същото време по алеята преминава патрулна полицейска кола, от чийто мегафон служител предупреждава минувачите да “прекратят събиранията”.

Множество хора се разхождат на плажа и в морската градина на Бургас, въпреки забраната (видео и снимки)

Възползвайки се от топлото време на съботния ден, семейства се разхождаха с децата си и на градския плаж.

Напомняме, че са в сила ограничителни мерки в цялата страна заради пандемията с коронавирус. Със заповед на министъра на здравеопазването са забранени посещенията на паркове и детски площадки от съображения за опазване здравето на хората и техните близки.

Апелираме за грижата на всеки да пази себе си, близките и околните от разпространение на заразата, най-малкото защото увеличаващият се брой на болните и неспазването на мерките, предписани от Закона за извънредното положение, ще доведат до още по-строги ограничения.

Източник: zonaburgas.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Razumna Roni

    23 Март 2020

    -Идиоти, сър!

Реакции