<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=46440" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Новото прево...

Микровълнова с обратни функции охлажда бирата ви за броени минути (видео и снимки)

08 Януари 2020
0 3581

Всички добре знаем, че няма човек, който да обича да пие бирата си топла. Aко вече сте си приготвили вечеря и в последния момент се сетите, че трябва да охладите любимата алкохолна напитка, то за съжаление ще ви се наложи да почакате не по-малко от час.

 

 

И за да не се налага да губите ценно време, защото то се измерва в пари, вече съществува нов уред наречен Juno, пише LADbible.Той работи по подобие на микровълнова фурна, но с обратно действие – вместо да затопля храни и напитки, Juno може да охлади за броени минути вашата бира, вино или дори горещо кафе.

 

 

""

 

 

Настройките по отношение на това колко студена предпочитате да бъде напитката ви си зависят изцяло от вас, като машината дори разграничава червено от бяло вино относно степента на охлаждане.

 

 

""

 

 

Успешно финансираният продукт е представен на Consumer Electronics Show (международно изложение за потребителска електроника в Лас Вегас.  

 

 

Източник: LADbible

Видео: YouTube

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции