<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=45926" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: От "Фолксв...

Илон Мъск разкри кога електрическото ATV "Cyberquad" ще излезе на пазара

14 Декември 2019
0 39787

Илон Мъск обяви, че компанията му Tesla планира да предложи електрически ATV като добавка към новите камиони Cybertruck от 2021 година, пише Си Ен Ен.

 

Сякаш появата на Cybertruck не беше достатъчен шок при представянето му на 21 ноември, но Мъск имаше и допълнителна изненада в края на презентацията. 

 

В дългоочакваното представяне на „Cybertruck” шефът на Tesla бе акцентирал върху дизайна, мощността и издръжливостта на автомобила, но всички тези предимства се разклатиха от несполучливата демонстрация на здравината на бронираните стъкла. Припомняме, че броните-прозорци на електрическия „Cybertruck” се счупиха по време на демонстрацията.

 

МЪСК ПРЕДСТАВИ ФУТУРИСТИЧНИЯ "CYBERTRUCK" НА TESLA И ПРЕДИЗВИКА ШЕГИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ (ВИДЕО)

 

"Направихме и ATV", каза той пред публиката. Тогава излезе мотоциклетист, който управлява електрически четириколесен мотоциклет с големи офроуд гуми. След това водачът насочи ATV-то нагоре към вградената рампа на камиона.

Машината ще бъде предлагана като допълнителен аксесоар със Cybertruck, написа Мъск в Туитър по-късно. Tesla е избрала името Cyberquad за новото си превозно средство.

 

ВЪПРЕКИ ПРОВАЛА ПРИ ПРЕДСТАВЯНЕТО, ВЕЧЕ ИМА 200 000 ПРЕДВАРИТЕЛНИ ПОРЪЧКИ ЗА НОВИЯ "CYBERTRUCK"

Tesla засега не е пуснала никаква друга информация като цена, производителност или очакван диапазон.
 

Във видеото можете да видите как прозорците на най-новата машина на компанията бяха счупени.

 

Източник: Си Ен Ен

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции