<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=42684" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Нередовен пъ...

"Мис България" Радинела Чушева: Короната е тежка, защото носи отговорната кауза за чист въздух (видео)

25 Ноември 2019
0 32557

"Като грамаж короната не е толкова тежка, но е тежка в другия смисъл на думата, заради отговорностите и каузите, които предстоят", заяви пред бТВ новата "Mис България 2019" и бивша адреналинка на "Господари на ефира" Радинела Чушева. 23-годишната софиянка спечели престижния конкурс за красота преди няколко дни.

 

 

""

 

 

АДРЕНАЛИНКАТА РАДИ СТАНА "МИС БЪЛГАРИЯ 2019" (СНИМКИ)

 

"В момента най-актуалната кауза е за чистия въздух, защото когато настъпва зимата, сами знаете въздухът колко се замърсява. Това е голям проблем за обществото", коментира още Ради. "Много хора имат проблеми с дробовете. Ние здравите хора не го осъзнаваме, но това нещо страшно много ни вреди", заяви още красавицата.

 

 

""

 

 

"Завърших бакалавър "Журналистика" в УНСС, сега записах магистратура и доскоро работех в телевизия. Досега моята работа беше по-артистична, да се усмихвам и да бъда момиченце, но сега искам да покажа своя глас и своето лице и искам нещо по-сериозно, не свързано с политика, а с актуалните теми, свързани с обществото", допълни Радинела Чушева.

 

 

""

 

 

"Мис България 2019" ще представи страната ни на световния финал "Мис Планет" през 2020 г. "Има доста време да се подготвим", коментира Радинела.

 

 

Източник: бТВ

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции