<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=59873" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Осем са починалите от коронавирус у нас, общо заразените – 338

29 Март 2020
0 1940

Седем са новите положителни проби на заболелите с коронавирус за изминалото денонощие в България. Общо 338 са потвърдените случаи на COVID-19 към момента, пише ClubZ. Излекувани са 11 души.

Към момента 8 души са починали. Това се посочва в актуалната информация относно разпространението на заболяването в страната, предоставена от ВМА.

Мутафчийски: Не сме започнали още със сериозната епидемия!

В събота вечер в болницата в Благоевград почина 73-годишна жена лекувана от COVID-19, а тази сутрин битката с болестта загуби и 53-годишната й дъщеря. Двете са постъпили за лечение в инфекциозното отделение на лечебното заведение, но след влошаване, са интубирани и преместени в реанимация.

За майката се знае, че е била с белодробно заболяване и хипертония. Все още няма допълнителна информация за придружаващи заболявания при дъщерята.

Във Варна глобяват по 5000 лв. за разходки в Морската градина

От щаба отчитат рекорден ръст на броя на заразените у нас.

Ако тенденцията на увеличаване се запази, експертите ще предложат налагането на още по-строги мерки в страната. Сред тях – вечерен час и тотална забрана за напускане на домовете.

Източник: ClubZ

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции