<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=56937" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Нено Димов ос...

Прокуратурата обвини ултрасите, съблекли момче в автобус, Гешев се срещна с родителите му

25 Февруари 2020
0 255

Прокуратура повдигна обвинения и удължи на 72 часа ареста на четиримата младежи, които в петък вечерта съблякоха голо до кръста 14-годишно момче в автобус на столичния градски транспорт, защото е с яке на ЦСКА, пише Dir.bg.

 

Припомняме, че вчера те бяха задържани и пострадалият ги разпозна. Освен това в рейса е имало камери, които са заснели случилото се.

 

УЛТРАСИ НАПАДНАХА И СЪБЛЯКОХА МОМЧЕ В СТОЛИЧЕН АВТОБУС ЗАРАДИ НАДПИС ЦСКА (ВИДЕО)

 

В хода на разследването са събрани достатъчно доказателства, че извършители са непълнолетните А., Д., Х. и Д. (по неофициална информация те се казват Антон, Денис, Христо и Дейвид – б.р.) – съответно на 15, 15, 16 и 17 години, които са действали като съучастници. Изготвено е постановление за привличането им към наказателна отговорност, като им е повдигнато обвинение за грабеж, за което могат да получат от 3 до 10 години затвор.

 

До този момент и четиримата задържани отказват да дават обяснения.

 

Междувременно главният прокурор Иван Гешев се срещна с родителите и момчето, като по негова покана в срещата участва и вътрешният министър Младен Маринов. Двамата запознаха семейството с предприетите от органите на прокуратурата и МВР действия по установяване на извършителите на престъпното деяние.

 

 

Прокуратурата обвини ултрасите, съблекли момче в автобус, Гешев се срещна с родителите му

Снимка: Пресцентър на прокуратурата

 

 

СЪБЛЕЧЕНОТО ОТ УЛТРАСИ В АВТОБУС МОМЧЕ СПЕЧЕЛИ СРЕБЪРЕН МЕДАЛ ПО САМБО СЛЕД СЛУЧКАТА (ВИДЕО)

 

Пострадалото момче, което учи в държавното спортно училище и след инцидента спечели титла по самбо, получи пълна екипировка, фенски артикули и маратонки от фракцията “Трапеза бойс” и журналисти, симпатизиращи на ЦСКА.

 

Във видеото по-горе можете да си припомните разказа на момчето за случилото се.

 

 

Източник: Dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции